Romanos_P Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Czy ktoś próbował używać Desamu zamiast Despreja? Czy są jakieś inne działania lub przeciwskazania co do używania? Ja ostatnio chciałem kupić Desprej ale wycofali z produkcji i kupiłem Voigt który śmierdzi. Chętnie przesiadl bym się na coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli11 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) Desam i desprej to produkt z firmy Schulke ... nawet butla ze spryskiwaczem jest identyczna. Na zapach i to ten sam produkt choć składu nie sprawdzałem . Kupiłem niedawno bo się desprej skończył. W aukcji pisało że to kontynuacja despreja Dla mnie jest ok Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez oli11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy94 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Korzystam z Desama brak jakichkolwiek negatywnych odczuć, praktycznie to samo co Desprey. Możesz śmiało kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanos_P Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 W dniu 21.01.2021 o 20:49, anatom napisał: Jeśli Mg masz 10 to Ca będzie ok 40. 7 godzin temu, waldi1 napisał: Nie prościej samemu poszukać w internecie i porównać na podstawie kart charakterystyki ich skład? Ja to zrobiłem i zajęło mi to 2 min. Skład tych preparatów jest taki sam ale Desprey ma więcej chlorku didecylodimetyloamonium No właśnie porównywałem, ale czasem tak jak w przypadku VOIGT są dziwne zapachy i posmaki po użyciu w piwie. 12 minut temu, cichy94 napisał: Korzystam z Desama brak jakichkolwiek negatywnych odczuć, praktycznie to samo co Desprey. Możesz śmiało kupić Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi