ireneuszj69 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 (edytowane) W dniu 16.05.2022 o 12:19, Marusia napisał: Miło mi poinformować, że zwycięzca głównej nagrody - Grand Prix - uwarzy swoje piwo w browarze Wielka Sowa! Piwo to będzie miało premierę na przyszłowocznym Festiwalu Dobrego Piwa. Wszyscy zwycięzcy otrzymają nagrody od Słodowni Bestmalz, Fermentum Mobile, Polish Hops i sklepu Twój Browar, no i oczywiście koszulkę Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich oraz kubek Kocham Piwo. Szczegóły w dopracowaniu - szykujcie paczki z piwami, moja piwnica czeka ? Nie dostałem kubka. A kubek koszulka i dyplom są najważniejsze. Dyplom najważniejszy bo za uwarzenie w miarę dobrego, poprawnie stylowo piwa. Edytowane 30 Czerwca 2022 przez ireneuszj69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ci Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Drodzy, jak sytuacja z metryczkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) 12 godzin temu, 3ci napisał: Drodzy, jak sytuacja z metryczkami? W regulaminie psze że do końca czerwca będą wysyłki ane na email. Też czekam. Edytowane 3 Lipca 2022 przez ireneuszj69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Ciura Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Undeath Kiedy można liczyc na metryczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Wybaczcie, eliminacje dzisiaj wyjdą. Finałowe już opracowuje do czwartku roześlę. Dzieciaki chore miałem i dwa tygodnie z bańki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 W dniu 30.06.2022 o 11:43, ireneuszj69 napisał: Nie dostałem kubka. A kubek koszulka i dyplom są najważniejsze. Dyplom najważniejszy bo za uwarzenie w miarę dobrego, poprawnie stylowo piwa. Cześć, niestety - to prawda - zupełnie zapomniałam o dopakowaniu kubków - wszystkich przepraszam za to niedopatrzenie, dla tych, co mają nagrody od Twojego Browaru chłopaki dołączą do wysyłki nagród, a z pozostałymi się skontaktuję, dzięki za podbicie tematu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi