Singer Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Czy można dodać syropu niechmielonego do refermentacji? Edytowane 5 Listopada 2021 przez Singer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBum Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singer Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Dzięki. Niw mogę znależć zadnego info na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Pisząc "syrop niechmielony" masz na myśli ekstrakt słodowy w płynie? W którymś kalkulatorze był bezpośrednio dostępny do wyliczenia ilości do refermentacji, ale nie mogę go w tym momencie znaleźć. Możesz użyć np. https://brewness.com/calculator/pl/carbonation z opcją "suchy ekstrakt" i do wyniku dodać 25%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 1 godzinę temu, Singer napisał: Dzięki. Niw mogę znależć zadnego info na ten temat rzadko stosowane, bo upierdliwe w stosowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singer Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 1 godzinę temu, punix napisał: Pisząc "syrop niechmielony" masz na myśli ekstrakt słodowy w płynie? Tak właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi