Singer Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Czy można dodać syropu niechmielonego do refermentacji? Edytowane 5 Listopada 2021 przez Singer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBum Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singer Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Dzięki. Niw mogę znależć zadnego info na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Pisząc "syrop niechmielony" masz na myśli ekstrakt słodowy w płynie? W którymś kalkulatorze był bezpośrednio dostępny do wyliczenia ilości do refermentacji, ale nie mogę go w tym momencie znaleźć. Możesz użyć np. https://brewness.com/calculator/pl/carbonation z opcją "suchy ekstrakt" i do wyniku dodać 25%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 1 godzinę temu, Singer napisał: Dzięki. Niw mogę znależć zadnego info na ten temat rzadko stosowane, bo upierdliwe w stosowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singer Opublikowano 6 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 1 godzinę temu, punix napisał: Pisząc "syrop niechmielony" masz na myśli ekstrakt słodowy w płynie? Tak właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się