Skocz do zawartości

Piwo dla każdego


Eselchen

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, chodząc ostatnio po lokalach z kraftowym piwem miałem okazje próbować piw dolnej fermentacji, które miały bardzo niską goryczkę oraz odczuwalny diacetyl (dla mnie dobrze). Ocenił bym takie piwo jako „kraftowy koncerniak”. 
Poszukuje receptury na takie piwo. Czy ktoś mógłby podać sprawdzalną recepturę?
 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.