lukluk12 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Chciałbym się upewnić co do receptury na moje nowe piwo Ziarno Viking Pale Ale malt 3 kg 45.5% 80 % 5 Ziarno Viking Pilsner malt 1 kg 15.2% 82 % 4 Ziarno Special B Malt 0.2 kg 3% 65.2 % 315 Ziarno Simpsons - Aromatic Malt 0.5 kg 7.6% 82.5 % 49 Ziarno Płatki owsiane 0.5 kg 7.6% 85 % 3 Ziarno Carafa III 0.3 kg 4.5% 70 % 1034 Ziarno Fawcett - Pale Chocolate 0.5 kg 7.6% 71 % 600 Ziarno Fawcett - Pszeniczny Czekoladowy 0.1 kg 1.5% 73 % 1001 Cukier Milk Sugar (Lactose) 0.5 kg 7.6% 76.1 % 0 i do tego ekstrakt waniliowy. Czy zasyp jest w porządku? Czy słód pale chocolate dodoawać na mash razem z innymi palonymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Przeniosłem do receptur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się