Paula11 Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Cześć, Chłopaki, mój facet marzy o beer barze na naszym weselu, takim z desek i chciałabym mu go zrobić ?. Oglądnęłam już chyba wszystkie filmiki jak go zrobić i o ile kwestii konstrukcji to nie problem to zupełnie nie wiem co jest potrzebne do wyszynku (instalacja) ? Wytłumaczylibyście mi krok po kroku co mam kupić i jak to zamontować na zwykłego kega? https://content.kegworks.com/blog/how-to-make-a-diy-wedding-bar Instalacja musi być wytrzymała, bo goście będą sami nalewać sobie trunek. Będę ogromnie wdzięczna za pomoc! PS. Niestety w naszej okolicy nie ma takiego beer baru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 5 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Jak na wesele to lepiej zamówić/wypożyczyc jednak. Na forum szukaj hasła kegator. Z kompa podrzucę kilka odnośników, tymczasem mam nadzieję, że nie jesteś spamerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Ja na swoich poprawinach postawiłem Lindra na 2 krany i było gites, może prędzej znajdziesz kogoś kto wypożycza właśnie taki sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Kuchta Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Gdzie wesele? Może pożyczę swój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi