Tony Nachos Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Cześć! mam problem z moim urządzeniem do wyszynku piwa. Kupiłem ja jakieś dwa miesiące temu i do wczoraj działało super. Wczoraj rano nalalem piwo, po jakimś czasie chciałem nalać kolejne i nic. Piwo z beczki leci normalnie jeśli dołączę maszynę (przekonałem sie o tym cały zalewając sie piwem…) ale po podłączeniu do maszyny nic nie leci. Dzisiaj rano sprawdziłem czy cos sie naprawiło i faktycznie - rano znowu nalalem jedno piwo - po jakichś 3h próbowałem nalać kolejne i ta sama sytuacja - nic nie leci. Co może być przyczyna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Nachos Posted July 3, 2022 Author Share Posted July 3, 2022 O teraz znowu dział. Czy możliwe; ze coś tam nagle zaczęło zamarzać, przez co piwo nie leci? Kiedy maszyna jest odłączona od prądu przez dłuższy czas wyglada na to, ze się „naprawia” Link to comment Share on other sites More sharing options...
smola Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Daj zdjęcie przez co robisz wyszynk, jeśli to jakaś pygmy, to jest to możliwe jeśli ustawisz zbyt duży poziom chłodzenia i piwo jest niskoalkoholowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts