Gąska Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Cześć. Temat długo nieporuszany, a więc zapytam jak to aktualnie wygląda. Co polecacie? Buduję HERMSA i jestem na etapie wyboru połączeń. Kamlocki, QD, a może Tri-clamp? Zna ktoś obecną sytuację rynkową? Na co i gdzie warto wydać ciężko zarobione pieniądze? Ma ktoś może jakieś ciekawe rozwiązanie spoza głównego nurtu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grober75 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Cześć. Typ złączek musi tobie odpowiadać. Gdzie je kupić ? Ja wciąż zaopatruje się na Ali bo mimo wszystko cenowo są wciąż konkurencyjni - chociaż ceny coraz wyższe. Gąska 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 11 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 No i poszło zamówienie z aliexpress . Kamlocki, bo chyba najtańsza i najpopularniejsza ze znanych mi opcji. Wyszło 111 Euro łącznie z wysyłką za 16szt Typ F, 10szt Typ B i 2szt Typ A. Węże już czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 (edytowane) 47 minut temu, Gąska napisał: No i poszło zamówienie z aliexpress . Kamlocki, bo chyba najtańsza i najpopularniejsza ze znanych mi opcji. Wyszło 111 Euro łącznie z wysyłką za 16szt Typ F, 10szt Typ B i 2szt Typ A. Węże już czekają. trzeba było jeszcze miesiąc poczekać na promki 11.11 ps ogólnie polecam zakupy pierdółek na ali Edytowane 11 Października 2022 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi