eattek Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 (edytowane) Witam szanownych piwoszy Mam 23 lata, pochodzę z Inowrocławia i mam zamiar niebawem uwarzyć swoją pierwszą warkę, pomysł ten zrodził się w mojej głowie już dawno temu, ale jakoś nie mogłem zabrać się za jego realizację... ale dosyć już mam marketowych sikaczy więc trzeba wziąć sprawy we własne spracowane ręce Z początkiem listopada zabieram się za produkcje złocistego trunku, co z tego wyjdzie... ? - czas pokaże Moimi pierwszymi krokami w piwowarstwie nie omieszkam się z Wami podzielić. Będzie obszerna fotorelacja a być może nawet nagram jakiś filmik z "mojego pierwszego razu" Także do-zo ! Pozdrawiam. Edytowane 10 Października 2010 przez eattek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witaj! Życzę dużo zapału, cierpliwości i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witaj. Uważaj, to wciąga jak bagno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 I ja witam. Piwowarstwo to fajna zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midriel Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Czołem - jakby co, do do Bydgoszczy nie masz daleko Powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witam, Piwowarstwo - wyśmienita zabawa..... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi