michal2135 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Cześć, Widzę, że jest problem z dostępnością grzałek od Sprawek. Mam komplet takich grzałek na sprzedaż. Zamawiałem je u niego koło 2018 roku. Do tej pory grzałki przeleżały w szafie. Budowa własnego kotła warzelnego padła z powodu wyprowadzki, więc może komuś się przydadzą. Jeszcze mam taki piękny kociołek na sprzedaż. Więcej info na priv. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, michal2135 napisał(a): Mam komplet takich grzałek na sprzedaż Przenoszę do Giełdy i zmieniam tytuł postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewySierpowy Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Ile za całość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Mam 3 komplety do DIN'a 360mm jeszcze - cena w chwili obecnej to 230zł komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi