radekam Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Jak w temacie. Ja raz nie mogłem się zebrać aby butelkować i stało sobie 2,5 - 3 miesiące. To był lager, stał zamknięty, w lodówce, w spokoju w temp ok 5 st C. Oczywiście nic mu się nie stało . A jak u koleżanek/kolegów? Czytałem gdzieś że ktoś trzymał tak pół roku - ale kto i gdzie - nie pomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IndY Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Hej! Ja trzymałem pilsa przez ponad 2 miesiące w lodówce. Nie zauważyłem żeby to miało jakiś większy wpływ na smak gotowego piwa. Na pewno będzie dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 http://www.piwo.org/forum/p59075-25-07-2010-09-34-48.html#p59075 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi