kolomar Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Hej. Opiszę to czego mi brakuje na forum. Mianowicie brakuje mi czegoś takiego, jak zapisanie konkretnego postu do notesu/dzienniczka złotych myśli czy nazwijmy to jak chcemy podpiętego pod profil. Bardzo często spotykam się z jakimś postem, gdzie jest coś ciekawego/przydatnego (np. interesujący nas przepis, czy opinia na temat drożdży) o czym chciałbym pamiętać, czy mieć gdzieś "na wierzchu", ale zazwyczaj po kilku dniach nie pamiętam gdzie się ten post znajdował, a nie zawsze mam możliwość, aby to zapisać. Czy na forum opartym na tym silniku jest w ogóle możliwość dodania takiej funkcjonalności? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coder Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Tak, trzeba nacisnąć Ctrl+D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Tak, trzeba nacisnąć Ctrl+D Nieładnie Coder... Wyprzedziłeś mnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts