maniek929 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Siemka, Czy ktoś z was ma pomysł/patent poza toczeniem przejściówki żeby połączyć głowicę ball lock do urządzenia myjącego ? Pojemnik jest na wąż 3/8, szukałem szybkozłaczek johny guest ale za diabła nie mogę trafić z rozmiarem żeby głowicę z corneliusa podłączyć do myjki. Pytanie czy jest opcja jakoś to połączyć żeby wyjście było na wąż 3/8 czy pozostaje dotoczenie przejściówki ? Głowice z GZ 1/4 glowica z GW 5/8 Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Mam to tak rozwiązane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Mam to tak rozwiązaneDa sie na to wcisnąć wąż 3/8 - 6,7mm według producenta średnica wewnętrzna, i nie jest to czasem ball lock na przewód gazu ?Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monodem Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 18 minut temu, maniek929 napisał(a): Mam to tak rozwiązane Mam podobnie. Działa nieprzerwanie i bezawaryjnie dość długo. Z początku miało być to tymczasowe rozwiązanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 A macie to zrobione na końcówkach do gazu i podpinacie na nie głowice do płynu ?Chciałbym na to scisnąć przewód piwny 3/8 żeby na szybkozłączkach podpinać sie do pojemnika myjącegoWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 To jest do płynu. Wężyk u mnie ma średnicę wewnętrzną 5 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi