Kefir Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Cześć, chciałbym się pozbyć osadu drożdżowego w butelce cydru po wtórnej fermentacji. Znacie może budżetowe rozwiązanie, aby nasycić dwutlenkiem węgla klarowny cydr i żeby taki już pozostał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Widziałem film na yt jak gościu robił cydr w krachli. Stawiał butelki do góry nogami i pod prysznicem otwierał i zamykał bardzo szybko Ciśnieniowo pewnie też to ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się