maniek929 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) Siemka, posiada ktoś info odnośnie tego czy można gdzieś dostać rurkę przelewową teleskopową do klarsteina ? Dostałem ale teleskop nie działa tak jak powinien, brakuje dwóch blokad/ślizgów. Jak nie to bedę musiał dolną rurkę zrobić stałą a reszta regulowana, chyba że uda mi się dostać brakującą część albo dorobić ślizgi. Edytowane 31 Października 2023 przez maniek929 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 chodzi o tą na środku kosza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 31 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Tak dokładnieWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Nie wiem jak w Klarstenie bo ja mam starego Royala ale wywaliłem rurkę i zaślepiłem dziurę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 31 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Ok, dzięki, spróbuję coś wykombinować, a jak nie to zaślepię i zobaczymy. Kociołki czy royal czy klarstein to raczej to samo więc i u mnie powinno działać po zaślepieniu. Tylko pewnie trzeba będzie pilwnować poziomu brzeczki w koszu Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 22 godziny temu, maniek929 napisał(a): Ok, dzięki, spróbuję coś wykombinować, a jak nie to zaślepię i zobaczymy. Kociołki czy royal czy klarstein to raczej to samo więc i u mnie powinno działać po zaślepieniu. Tylko pewnie trzeba będzie pilwnować poziomu brzeczki w koszu Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Jak jest dobry przepływ to nie ma problemu. Też nie używam rurki, jest wygodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi