Marcinoo13 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 (edytowane) Witam, Panowie szybkie pytanie, może i oczywiste, ale mnie nurtuję. Ksylitol podnosi BLG jak zwykły cukier lub ekstrakt? Na moje tak, ale nie jestem pewny. Chodzi o to, że na przykład piwo, które odfermentowało do 3BLG będzie miało tak naprawdę - załóżmy 5BLG ponieważ był dosypany ksylitol pod koniec gotowania? Edytowane 7 Listopada 2023 przez Marcinoo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Ksylitol nie fermentuje ale podnosi blgWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinoo13 Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Dziękuję za wyklarowanie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się