Marcinoo13 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 (edytowane) Witam, Panowie szybkie pytanie, może i oczywiste, ale mnie nurtuję. Ksylitol podnosi BLG jak zwykły cukier lub ekstrakt? Na moje tak, ale nie jestem pewny. Chodzi o to, że na przykład piwo, które odfermentowało do 3BLG będzie miało tak naprawdę - załóżmy 5BLG ponieważ był dosypany ksylitol pod koniec gotowania? Edytowane 7 Listopada 2023 przez Marcinoo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Ksylitol nie fermentuje ale podnosi blgWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinoo13 Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Dziękuję za wyklarowanie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi