pawel123h1 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Witam jaki termometr do warzenia piwa polecacie daj cię linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Ja używam tego typu, przy czym złożyłem go sobie sam pawel123h1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monodem Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 10 minut temu, korzen16 napisał(a): Ja używam tego typu, przy czym złożyłem go sobie sam Świetny sprzęt za przyzwoite pieniądze. Wygląda na trwały. pawel123h1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Służy mi już od kilku lat. Porównywałem go z termometrem laboratoryjnym i akurat mój egzemplarz przełamuje o około 0,5°C pawel123h1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek80 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Termometr Z sondą Deiss z allegro, niezawodny pawel123h1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi