IndY Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam! Przeglądając dzisiaj sklepy zauważyłem coś takiego: http://twojbrowar.pl/prestashop/615-caramel-100ml.html Czy ktoś tego używał i podzieli się opinią? Wiadomo na ile to to wydajne? Czy w ogóle warto i po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Kiedyś mieli Candi Syrup, fajny dodatek do dubbli; już się ucieszyłem, że wrócił na półki, ale to chyba coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 http://www.food-info.net/pl/e/e150.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 można sobie coś takiego samemu zrobić prażąc cukier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 http://www.food-info.net/pl/e/e150.htm Ach tak, kiedyś to rozważałem jako zamiennik dla Candi Syrup; do celów piwowarskich nadaje sie bodaj tylko E150c, inne są niestabilne w kwaśnym środowisku. W końcu zrobiłem sobie sam na patelni, ale dubbel wyszedł z niego marny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się