Miro_Miroslaw Opublikowano Czwartek o 20:34 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:34 Cześć A więc na wstępie zaznaczam że jestem całkowitym swiezakiem, a pomysł na warzenie zrodził się już jakiś czas temu, ale ciągle gdzieś tam był odkładany na później, w międzyczasie kompletowałem potrzebny sprzęt no i czas chyba będzie w końcu zacząć Puki co w każdym wolnym czasie intensywnie się edukuje i staram się zrozumieć wszystkie procesy związane z piwem Początki będą na ekstraktach, ale już rozglądam się za kociołkiem..:-) W planach uprawa chmielu również 🙂 w związku z tym że uwielbiam lagery głównie na tym stylu będę się skupiac a z tego co już wyczytałem to nie będzie łatwo ale tanio skóry nie sprzedam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek-lin Opublikowano wczoraj o 08:14 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:14 Cześć! Witamy na pokładzie 🙂 Nie jestem zwolennikiem, żeby naukę zaczynać od trudnych gatunków, ale co kto lubi. Jedni się uczą gotowania od obierania ziemniaków, drudzy od Crème brûlée 😁 Także jak wolisz tak jak ci drudzy, to pozostaje życzyć Ci powodzenia 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Szatan Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Powodzenia. Kto nie ryzykuje, ten nie pije lagera A tak na serio - co to za ryzyko? Najwyżej nie będzie idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ununul Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Ale czy lager - nie ma to jak udane, świeże piwo domowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się