Miro_Miroslaw Opublikowano Czwartek o 20:34 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:34 Cześć A więc na wstępie zaznaczam że jestem całkowitym swiezakiem, a pomysł na warzenie zrodził się już jakiś czas temu, ale ciągle gdzieś tam był odkładany na później, w międzyczasie kompletowałem potrzebny sprzęt no i czas chyba będzie w końcu zacząć Puki co w każdym wolnym czasie intensywnie się edukuje i staram się zrozumieć wszystkie procesy związane z piwem Początki będą na ekstraktach, ale już rozglądam się za kociołkiem..:-) W planach uprawa chmielu również 🙂 w związku z tym że uwielbiam lagery głównie na tym stylu będę się skupiac a z tego co już wyczytałem to nie będzie łatwo ale tanio skóry nie sprzedam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek-lin Opublikowano wczoraj o 08:14 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:14 Cześć! Witamy na pokładzie 🙂 Nie jestem zwolennikiem, żeby naukę zaczynać od trudnych gatunków, ale co kto lubi. Jedni się uczą gotowania od obierania ziemniaków, drudzy od Crème brûlée 😁 Także jak wolisz tak jak ci drudzy, to pozostaje życzyć Ci powodzenia 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Szatan Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Powodzenia. Kto nie ryzykuje, ten nie pije lagera A tak na serio - co to za ryzyko? Najwyżej nie będzie idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ununul Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Ale czy lager - nie ma to jak udane, świeże piwo domowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi