Pepe33 Opublikowano wczoraj o 11:54 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:54 Cześć Mam takie pytanie kolega znajomych kupił mi na imieniny czeskie piwo w postaci kega.I mija 6 miesięcy od nie otwierania piwa.Waznosc jeszcze piwo ma przez 2 msc do lutego.Dodam ,że piwo ograniczam z powodu nawracającej dny moczanowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano wczoraj o 12:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:45 10 godzin temu, Pepe33 napisał(a): Mam takie pytanie Jak brzmi Twoje pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano wczoraj o 13:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:45 1 godzinę temu, Pepe33 napisał(a): Cześć Mam takie pytanie kolega znajomych kupił mi na imieniny czeskie piwo w postaci kega.I mija 6 miesięcy od nie otwierania piwa.Waznosc jeszcze piwo ma przez 2 msc do lutego.Dodam ,że piwo ograniczam z powodu nawracającej dny moczanowej. Mogę podac adres. Mam sprzęt i nie mam dny 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi