JakubS Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Czyj to balkon? Ktos sie rozpoznaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek T Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Pewnie któregoś Admina (z całym szacunkiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 No ja obecnie na balkonie trzymam 100 L piwa, ale w fermentorach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Ja nie mam balkonu. Na tarasie skrzynaek nie trzymam, aby nie denerwować sąsiadów. Zazdrośnicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 (edytowane) Dodatkowo w odróżnieniu od balkonu piwowara chciałbym pokazać drogę piwną Edytowane 24 Listopada 2010 przez fabians Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Ja nie mam balkonu. Na tarasie skrzynaek nie trzymam, aby nie denerwować sąsiadów. Zazdrośnicy! No wena, generalnie mysle,ze Twoje piwa szybko by zniknely z tarasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Dodatkowo w odróżnieniu od balkonu piwowara chciałbym pokazać drogę piwną http://4.bp.blogspot.com/_p1wk37GqvrE/TAfwL_k37kI/AAAAAAAABQU/qCWRo0yOFZ4/s320/piwo+na+drodze.jpg to nie droga a katastrofa piwna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 (edytowane) Dodatkowo w odróżnieniu od balkonu piwowara chciałbym pokazać drogę piwną http://4.bp.blogspot.com/_p1wk37GqvrE/TAfwL_k37kI/AAAAAAAABQU/qCWRo0yOFZ4/s320/piwo+na+drodze.jpg Dostałem taką skrzynkę. Skrzynki Grolsch z wygodnym uchwytem do przenoszenia znajdującym się między butelkami. Mieszczą 20 butelek 0,33 l. Pasują te od BKD bo oryginalne były przeźroczyste po Grolsch-Lemon. Edytowane 25 Listopada 2010 przez mareks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Bardzo wygodną skrzyneczkę na tej samej zasadzie ma pewne czeskie piwo wędzone, którego nazwy nie pomnę. Wchodzi 10 butelek 0.5l. Dostępne w Billi po drugiej stronie Olzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja nie mam balkonu. Na tarasie skrzynaek nie trzymam' date=' aby nie denerwować sąsiadów. Zazdrośnicy![/quote']No wena, generalnie mysle,ze Twoje piwa szybko by zniknely z tarasu... Dziękuję za uznanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi