wizi Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca 3 godziny temu, Palczi napisał(a): A jeśli dzisiaj czyli 5 dnia nic nie bulgocze i wygląda jakby nic się nie działo to mimo wszystko poczekać i nie spieszyć się tak? Temperatura cały czas to 23 stopnie. poczytaj: https://piwo.org/forums/topic/13252-rurka-w-fermentorze-bulkanie-bulka-co-zrobić/ Palczi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się