Raf78 Opublikowano Czwartek o 15:24 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:24 Witam, najczęściej korzystałem z TB, czasem CP. Jaki Waszym zdaniem jest obecnie najlepszy (stosunek jakość-cena) sklep ze słodami, głównie mi chodzi z usługą śrutowania pod kociołek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ununul Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Mysle, ze to wszystko zalezy od tego, czego oczekujesz lub nawet od przyzwyczajen. Cenie sobie cp za szeroki dostep slodow i chmieli. Srutuje u nich pod kociolek i zawsze mam dobra wydajnosc. Na plus jest, ze daja krowke do paczki :). Tb kupowalem wczesniej. Maja zawsze super zapakowane paczki. Z nomart zdarza sie chmiel albo nie bardzo pachnacy, albo tracacy skarpetka. Ale maja stala znizke dla klientow. Jezeli potrzebuje pilnie cos kupic to zachodze do alembika. Srutuja slody na miejscu i maja otwarte w sobote, wiec zawsze mozna uratowac warke jak drozdze nie wystartuja. Mysle, ze to bardziej kwestia przyzwyczajenia oraz bardziej konkretnych potrzeb. Nie sadze, zeby jakis sklep srutowal lepiej badz gorzej. Natomiast jezeli zalezy Ci nad dobrym srutowaniem to srutuj sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi