Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zecik1976 Opublikowano 23 Grudnia 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 Kupiłem własnie stary domek z piwnica i zamierzam tam urządzic sobie kącik piwowarski coś tam sie już kiedyś w to bawiłem w bloku, ale od wiosny chce ruszyć na powazniej. Póki co czytam i się oswajam z klimatem iht, ArisRedDragons, mdadela i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdadela Opublikowano 23 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 Cześć, powodzenia i samych udanych warek 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 23 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 Czyli jesteś człowiekiem. Bardzo się cieszę, że wrażenia wyrażone pod jednym z Twoich postów okazały się mylne. Powodzenia w warzeniu, w forumowaniu i w adaptacji piwnicy (na forum jest kilka takich adaptacji udokumentowanych m.in. fotograficznie - jak też dasz radę sie podzielić byłoby super). zecik1976 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_s Opublikowano 23 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 Zapraszam na mój kanał może się czymś zainspirujesz ArisRedDragons 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 2 godziny temu, zecik1976 napisał(a): , ale od wiosny chce ruszyć na powazniej. Witaj, poważniej czyli jakieś większe wybicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecik1976 Opublikowano 23 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 Godzinę temu, anteks napisał(a): Witaj, poważniej czyli jakieś większe wybicie? Zobaczymy mam brata, który pasjonuje się tym od lat i mnie namawia do czegoś poważniej. Do wiosny powinno udać się urządzić piwniczkę i póki co na użytek własny i grona znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 23 minuty temu, zecik1976 napisał(a): Zobaczymy mam brata, który pasjonuje się tym od lat i mnie namawia do czegoś poważniej. Do wiosny powinno udać się urządzić piwniczkę i póki co na użytek własny i grona znajomych. pasja to nie wszystko, dobrze radzę- zapomnij o browarze zasada i seba_s 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi