przemo76 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Skusiłem się jak zwykle tytułem: http://menstream.pl/wiadomosci-alkohole/czas-na-maly-browar,0,722887.h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Skusiłem się jak zwykle tytułem: http://menstream.pl/wiadomosci-alkohole/czas-na-maly-browar,0,722887.h A knotów w tym artykule co nie miara. Że też żaden pismak nie wpadnie na to, żeby poprosić jakiegoś doświadczonego piwosza o przeczytanie takiego artykułu. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Duże browary stawiają na jakość, małe na smakowitość. No i wszystko jasne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 W przypadku przykładowo browaru Bierhalle kadzie są szklane, aby każdy mógł samemu zaobserwować proces fermentacji. a dałbym sobie rękę uciąć że fermentory są z kwasówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się