slotish Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 (edytowane) Witam W najbliższy wtorek ( 7 grudzień ) w Audytorium Instytutu Historii UWR ( ul. Szewska 49 ) odbędzie się wykład "O początkach piwa bawarskiego we Wrocławiu". Prelegentami będą: Grzegorz Sobel i Joanna Nowosielska-Sobel. Jest to wykład organizowany przez Wrocławskie Towarzystwo Miłośników Historii z cyklu: "O historii Wrocławia i Śląska inaczej". Wykład zaczyna się o godzinie 18. Ja na pewno się zjawię; wykład polecam wszystkim Wrocławiakom a także tym, którzy zechcą się pofatygować do stolicy Dolnego Śląska. Pozdrawiam Edytowane 5 Grudnia 2010 przez slotish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Chętnie bym się zjawił, ale termin mi nie odpowiada. Nie wiesz, czy przewidziany jest jakiś artykuł, czy ten wykład ukaże się w jakiejś książce, czasopiśmie, publikacji itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Hej Nie mam pewnych wiadomości. Wydaję mis się, i tu duże CHYBA, że zeszłoroczne wykłady zostały opublikowane albo przynajmniej były takie plany z tego co pamiętam. Mogę się dowiedzieć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi