Udo Grubbe Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Użyj US05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Poszukuję drożdży brytyjskich i amerykańskich. Mogę się odwdzięczyć: - belgian abbey II Wyest - super high gravity WL (ale to po świętach) najlepsza byłaby gęstwa z W-wy, ale przesyłka też wchodzi w rachubę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Wyeast 3068 Weihenstephan drugie pokolenie po drugiej pszenicy oddam! Kraków/Rzeszów Edytowane 17 Grudnia 2013 przez MateuszO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciucha67 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Poszukuję gęstwy do kölscha. Najlepiej 2565 lub 1007. Gdyby ktoś miał nadmiar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Czy ktoś w Warszawie dysponuje gęstwą US-05? Dałem wczoraj swoją do stouta, ale coś nie chce wystartować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keper Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) Oddam gęstwę WB-06 - III pokolenie po Hefe-Weizen'ie w słoiku 0,9l. - Białystok Doszła jeszcze świeża gęstwa W34/70 III pokolenie po Pilsie Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Keper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Poszukuję: - Wyeast 3944 Belgian Wit - Cokolwiek na Lambica (najchetniej oddzielne kultury bakterii i drozdzy, ale mieszanka typu Wyeast 3278 też wywoła uśmiech na mojej twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Potrzebuje drożdży do pilsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Poszukuję: - Wyeast 3944 Belgian Wit [...] Akurat dziś przyszły mi te drożdze, ale nie wiem kiedy będę miał gęstwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wczoraj zebrane 3522 Ardennes - 2 pokolenie. Drożdże przepłukane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Chętnie bym przygarnął 1 porcję tych Ardennesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Michał, numer masz - dzwoń i się jakoś zgadamy Kerni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 jakieś dolniaki przytulę tak za 3 tygodnie jak by ktoś miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek.suchy1 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam, poszukuje gestwy do Stouta, jezeli ktos sie moze podzielic to bardzo chetnie skorzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jakbyś podpowiedział w jakim rejonie świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek.suchy1 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wiesz co najlepiej w okolicy Warszawy, ale moglbym zaplacic za przesylke i dodatkowo za gestwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Oddam 2 pokolenie 3522 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wiesz co najlepiej w okolicy Warszawy, ale moglbym zaplacic za przesylke i dodatkowo za gestwe. Jak bardzo Ci się spieszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Będę miał s-23 za tydzien gdyby ktoś w krk potrzebował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek.suchy1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wiesz co najlepiej w okolicy Warszawy, ale moglbym zaplacic za przesylke i dodatkowo za gestwe. Jak bardzo Ci się spieszy? Bede potrzebowal za jakies 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Za jakieś 2 tygodnie mogę mieć zaprawione w bojach Scottish Ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paddy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Za około 10 dni mogę zebrać moje WB-06, będzie to pierwsze pokolenie. Jak ktoś chętny to niech da znać. Odbiór Cieszyn lub ewentualnie jestem w Krakowie co dwa tygodnie (choć nie wiem jak drożdżaki przyjmą trzygodzinną podróż busikiem ;-)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) chętnie przygarnę gęstwę po jakichś płynnych do angielskich piw: (np. WYeast 1968, Wyeast 1098, WLP002 lub inne) Edytowane 13 Stycznia 2014 przez moria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruk Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 W ten weekend będę miał gęstwę W-34/70 po Pilsie 12o Wieliczka / Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Oddam w dobre ręce WY 3522 (Belgian Ardennes), po 2 piwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi