Merv Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jeśli ktoś w Łodzi ma gęstwę/skos TGH albo witbiera to chętnie się nią zaopiekuję kishar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurTle Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jakby ktoś miał dobrą gęstwę do AIPA albo Scottish Ale w tym tyg. w wawie to chętnie przygarnę Jak mi się nic nie sp..., to w weekend będę zlewał na cichą piwko na 1728 Scottish Ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1024 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jeśli ktoś w Łodzi ma gęstwę/skos TGH albo witbiera to chętnie się nią zaopiekuję spóźniłeś się o tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jak myślicie byłby sens wysyłać sobie skosy? Następnym razem będę eksperymentował z jednorazowymi skosami w tanich jednorazowych pojemnikach. Czy jest ktoś chętny na przyjęcie czegoś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ja z chęcią przytulił bym drożdżaki z 'oryginalnego grodzisza' obiecuje, że je odpowiednio nakarmię i dam później chwilkę odpocząć z racji zamieszkania na wschodnich rubieżach...... pocztą? już widzę ten las rąk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonfair Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam Poszukuje gestwy do jakiegoś dolniaka w okolicach wieliczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 W weekend odbieram od kolegi maroxan gęstwę budvar lager. Po kolejnym zbiorze będą dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Wyeast Witbier III zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Poszukuję Wyeast American Ale, ma ktoś może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 W ten albo następny weekend będę miał do oddania 1728 Scottish Ale, 2 zbiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Poszukuję Wyeast American Ale, ma ktoś może? Dziś rozbiłem pożywkę w aktivatorach. Dwa, trzy dni i idzie na mieszadło. Koło poniedziałku mogę Ci wysłać trochę ze startera ale będziesz musiał sobie je rozmnożyć albo przypomnij się za 2 tygodnie będzie gęstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barą Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Skybert, to ja pisałbym się na tą gęstwę za 2 tyg. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) OK! Powinienem pamiętać ale odezwij się za dwa tyg np. na PW. Edytowane 22 Listopada 2011 przez skybert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 skybert a przewidujesz możliwość eksportu tej gęstwy do Wawy? Za jakieś 2 tyg będę szukał czegoś do AIPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Do Wawy nie przewidywałem bo Sirvantesowi pewnie do Jeleniej Góry lub Wrocławia poślę. Ale poważnie, jak potrzebujesz to i Tobie wyślę. No prob. Pisz na PW. Edit. To bedzie gęstwa po Cream Ale. Edytowane 22 Listopada 2011 przez skybert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 to mogę oddać dalej Wyeast 1084 Irish Ale 2 zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) Chętnie przyjmę drożdże do pilsa. Mam w planach szybkie 4 warki. Edytowane 26 Listopada 2011 przez AndrzejKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twitt Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 California Lager, drugi zbiór, Trójmiasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wyeast Pilsen Lager, I zbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wyeast Pilsen Lager, I zbiór Super tylko jak odebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Wyeast Pilsen Lager' date=' I zbiór[/quote']Super tylko jak odebrać Zapraszam do mnie osobiście. W zasadzie to mam jeszcze 2 pojemniki do wysyłania pocztą, więc mogę wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Z miła chęcią bym odebrał osobiście tylko trochę daleko z Krakowa. Mogę prosić o paczkę? Dane wyśle na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 W zasadzie to mam jeszcze 2 pojemniki do wysyłania pocztą, więc mogę wysłać. ... i już się skończyły, prosze nie przesyłać dalszych próśb o wysyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artom Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Oddam Wyeast 2007 Pilsen Lager I zbiór, zebrana wczoraj. Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Chętnie przyjmę słoiczek , lub wymienię na Budvar Lager lub London Ale III jeśli Ci się przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi