Hasintus Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 W tym konkursie to warto nawet przegrać. Właśnie odebrałem paczkę z dyplomem i fajnymi gadżetami. Wielkie dzięki organizatorom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Hmmm a ja się zastanawiałem co mi poczta awizowała. I już chyba wiem. Sprawdzę w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 I wreszcie dotarłem na pocztę. Dziękuję za dyplom i gustowny otwieracz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Dziękuję organizatorom za upominki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Do mnie też doszły dyplomy i fajniutki otwieracz. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Gadżety i dyplom dotarły w całości, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Gdyby ktoś chciał się poduczyć pakowania to zapraszam do Anteksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Eeee mój się lekko przygniótł. Swoją drogą wysyłaliście od ostatniego miejsca? Bo do mnie dotarł 2 tygodnie temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Do mnie dyplom i prezenty dotarły wczoraj. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 (edytowane) Eeee mój się lekko przygniótł.Swoją drogą wysyłaliście od ostatniego miejsca? Bo do mnie dotarł 2 tygodnie temu. Wybierane losowo Po niedzieli wyślę oststnia parię Edytowane 16 Lipca 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maidenowiec Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 I my również dziękujemy Otwieracze już znalazły swoje miejsce przy kluczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 DO wszystkich uczestników oraz sponsorów gadżety zostały wysłane , myślę że do końca tygodnia dojdą. Gdyby ktoś nie otrzymał/otrzymał uszkodzony proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Otwieracz 2011 ma krótki, ale mocny chwyt. Dziękujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeCann Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Zawartość paczki pierwsza klasa. Dziekuję !!! P.S. Cóż to za drożdże WES'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) Zawartość paczki pierwsza klasa. Dziekuję !!! P.S. Cóż to za drożdże WES'a ? Przecierz jest napisane: na maseczkę. Edytowane 27 Lipca 2011 przez Hasintus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeCann Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Zawartość paczki pierwsza klasa. Dziekuję !!! P.S. Cóż to za drożdże WES'a ? Przecierz jest napisane: na maseczkę. Super ... to tylko mam pytanie czy na rozszerzone pory trzeba robić starter czy tylko rozsypać po powierzchni ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Zawartość paczki pierwsza klasa. Dziekuję !!! P.S. Cóż to za drożdże WES'a ? Przecierz jest napisane: na maseczkę. Super ... to tylko mam pytanie czy na rozszerzone pory trzeba robić starter czy tylko rozsypać po powierzchni ? pozdrawiam Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Super ... to tylko mam pytanie czy na rozszerzone pory trzeba robić starter czy tylko rozsypać po powierzchni ? pozdrawiam Zależy w którym miejscy te pory są rozszerzone ? Jeśli przy nogawkach to można wszyć a na górze to nosić pasek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 breloczek mam wpięty na stałe do kluczy i się przydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 breloczek mam wpięty na stałe do kluczy i się przydaje Proponuje wyrzucić to małe kółko ( jest najsłabszym ogniwem ) i połączyć bezpośrednio z dużym kółkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 A ja to chyba głupi jestem, bo szkoda mi go przypiąć do kluczy. Leży w pudełku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Zapraszam także na stronę http://www.grodziskie.pl Czy ktoś wie może co się stało, że nie działa w/w strona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Zmiana serwera, wkrótce powinna ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi