Sojer Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ktoś z Koleżanek i Kolegów wybiera się osobiście do Grodziska ? Z chęcią, ale jeszcze nie w tym roku. Mam nadzieję, że moje piwo godnie mnie będzie reprezentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waroms Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Dzisiaj otworzyłem moje pierwsze grodziskie butelkowane 9 dni temu (8 dni stało w temp. 21°C). Niestety brakuje mu jeszcze min. tydzień - na razie jest jakieś takie nieułożone i jakby słabo nagazowane (choć dałem 144g cukru na 20L). Więc pomimo słabej frekwencji (pomijając termin zgłoszeń) najwcześniej za rok coś wystawię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Spokojnie. Frekwencja się rozwinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Czy ktoś z Poznania wybiera się na ów konkurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Konkursowy breloczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Koszulka Giełdowo/Konkursowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 a dla uczestników konkursu będą koszulki i breloki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) a dla uczestników konkursu będą koszulki i breloki ? Koszulki ? Breloczków - z tą myślą je zamawiałem Edytowane 1 Czerwca 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ktoś z Koleżanek i Kolegów wybiera się osobiście do Grodziska ? Ja przyjadę z moją małą piwowareczką koło 9 powinienem się zameldować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dla jadących z Poznania z Dworca Autobusowego jedzie bus firmy Leonidas do Sławy przez Grodzisk Wlkp , odjazd o godz 8,10 . Autobus PKS relacji Poznań -Gubin godz 6,30 Autobus PKS relacji Poznań - Wolsztyn 9.00 czas podróży około 60min W Grodzisku zatrzymują się prawie przy samym DK Rondo ( 200m) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dodam że Giełda i Konkurs odbędą się w Centrum Kultury RONDO ul. Kolejowa 12 http://www.ckrondo.pl/ . Obok jest duży parking dla samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Program Giełdy sobota 04.06.2011 7.00 - Otwarcie giełdy, powitanie uczestników, informacje o giełdzie, rozpoczęcie zapisów uczestników. Każdy z uczestników który dokona zapisu przy wejściu i uiści opłatę, otrzymuje kupon uprawniający do otrzymania upominku, piwa i posiłku. 7.30 - Rozpoczęcie lania piwa i wydawania posiłków. 7.45 - Rozpoczęcie wydawania gadżetów. 8.30 - Oficjalne rozpoczęcie giełdy przez Burmistrza. 8.45 - Konkursy piwne, zręcznościowe. 9.15 - Degustacja piw sponsorów. 10.15 - Losowanie nagród. 11.30 -12.00-Ogłoszenie wyników V konkursu piwowarów domowych. 13.00 - Zamknięcie giełdy. Serdecznie Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dodam że Giełda i Konkurs odbędą się w Centrum Kultury RONDO ul. Kolejowa 12 http://www.ckrondo.pl/ . Obok jest duży parking dla samochodów Się znaczy tam gdzie w zeszłym roku mam rozumieć bo mapka tak pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Troszeczkę wyżej przy rondzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 7.30 - Rozpoczęcie lania piwa A ja autem jako kierowca Może organizatorzy przewidują dla takich jak ja jakieś gadżety na pocieszenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Tak, patrz punkt wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) 7.30 - Rozpoczęcie lania piwa A ja autem jako kierowca Może organizatorzy przewidują dla takich jak ja jakieś gadżety na pocieszenie?? Ja na wszystkie imprezy jadę samochodem Będzie coś w butelkach Będzie też ciepły posiłek oraz kawa/herbata ( w cenie wejściówki ) Edytowane 1 Czerwca 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Do degustacji będą z kija piwa - Szał Piw - Browar Anteks - .... ? 2-3 kegi piw z małych browarów ( Ediego nie będzie :rolleyes: ) Edytowane 1 Czerwca 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 A ile piw zgłoszono? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 A ile piw zgłoszono? zgłoszono 22piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 7.30 - Rozpoczęcie lania piwa A ja autem jako kierowca Może organizatorzy przewidują dla takich jak ja jakieś gadżety na pocieszenie?? Będzie też ciepły posiłek oraz kawa/herbata ( w cenie wejściówki ) A po ile wejściówka bo w tamtym roku wstęp był za darmo a teraz widzę jakieś wejściówki się pojawiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Wstęp jest za darmo jak chcesz zjeść, napić się, dostać gadżety, wtedy płacisz za wejściówkę. Wejściówki były w zeszłym roku również, w zasadzie nie pamiętam żeby za moich czasów ich nie było. Edytowane 2 Czerwca 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 a po wiela ta wejściówka będzie bo z picia nici ale jakiś upominek jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 A po ile wejściówka bo w tamtym roku wstęp był za darmo a teraz widzę jakieś wejściówki się pojawiły Jest tak jak napisał Krzysiek , w pakiecie jest jeszcze koszulka okolicznościowa . Giełda i Konkurs organizowany jest przez grupę zapaleńców . Dzięki Sponsorom giełda organizowana jest po raz 32 a konkurs po raz 5 . W konkursie pula nagród dla zwycięzców jest chyba największa w kraju Za co serdecznie dziękujemy Sponsorom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 a po wiela ta wejściówka będzie bo z picia nici ale jakiś upominek jak najbardziej Poniżej 10zł , jak już pisałem wcześniej w pakiecie powitalnym powinno być też coś w butelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi