janik15 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam wszystkich podpatruje wasze wyczyny bo sam w prezencie ŚW. dostałem sprzęt na piwo domowe od żonki jest to pewien podstęp z jej strony. Jestem zapalonym motocyklistą i lato spędzam w siodle, robienie piwa też mi się spodobało a wiadomo jak człowiek wypije nie jeździ i tym sposobem spędzę prawdopodobnie więcej lata w domu tym bardziej że nastawiłem już 3 warki dwie zabutelkowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam. Skąd kolego pochodzisz ??? Pochwal się jaką to maszynę dosiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 (edytowane) Witam, powiedz coś więcej o tych warkach. Brewkit, ekstrakty czy zacierane co to za piwka, a i powiedz z skąd pochodzisz. Powodzenia w warzeniu i szerokiej drogi życzę. PS Patrząc na datę założenia browarku i na to że masz 2 warki w butelkach z 3 to musisz mieć super cierpliwość że tyle czasu piwko jeszcze jest w butelkach Edytowane 3 Lutego 2011 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam, Też jestem ciekaw odpowiedzi już zadanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janik15 Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Motocykle były zawsze z racji wieku mojego motocykl ciężki Yamaha Virago 750 ostatnie wydanie ale otym mógłbym sporo, warka 1 z brewkit jasne typowe słabo nagazowane (na kaca) 2 z ekstraktu bursztynowe sporo pracy 6 godzin 3 brewkit z racji że dostałem jeszcze dwa więc ciągdalszy nastąpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Zmienił moje życie odkąd Poskładałem go On wyleczył mnie z kompleksów Dał mi swoją moc Nigdy mnie nie zdradził Nie zawiódł ani raz To wspaniała jest maszyna Choć ma już ze czterdzieści lat Sorry, choć to nie Harley móóóóóój, nie mogłem się oprzeć. Przepiękny motor! Witam na Forum! Życzę sukcesów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekm Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 pozdrowienia z Mazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 witam zachęcam do zacierania, lepsza frajda motocykl bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam z Sudetów. Do takiej prawdziwej maszyny przyda się prawdziwe piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam serdecznie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janik15 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 (edytowane) Dzięki na naprawę i przeróbkę poświęciłem 5 miesięcy ani razu mnie nie zawiódł a jazdy były w różnych warunkach szczególnie ostatnie lato deszczowe . Co do zacierania też spróbuję zresztą jak się chłopaki zjadą to 40 l. piwa idzie no chyba że zrobię moją słynną cytrynówkę. Więc podpatrzę Was koledzy i tego też się nauczę wyrobu z zacieru Edytowane 8 Lutego 2011 przez janik15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam nowego forumowicza. Zacieraj, zacieraj bo warto! Ale pamiętaj, niektórzy twierdzą że to uzależnia.:cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Uzależnia na bank ale całkiem pozytywnie Ja już tylko czekam na sobotę bo ta będzie wreszcie warzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam piwowara na 2 kółkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Pozdrowienia z Gdańska , maszyna całkiem cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam kolegę na 2 kółkach. Ja w 2010 roku więcej warzyłem niż jeździłem - tak mi się robienie piwa spodobało, że w sumie nawet w rok 2 tys. km nie przejechałem. Z racji wieku (hahaha!, kryzys wieku średniego ) wybrałem Hondę Transalp XL650V - spoko turystyczne enduro, można zjechać z asfaltu, daje radę na suchych leśnych ścieżkach. Bardzo chciałem mieć Africę Twin, ale cena mnie zabiła i skończyło się na Trampku. Jakoś przez 2 lata i 5 tys. km nic się nie zepsuło, pod tym względem to motocykl nudny jak japońskie samochody. W tym roku pewnie będę mniej warzył latem - narobiłem teraz piwa, akurat dojrzeje na lato. Może będę miał więcej czasu na motocykl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Mnie się marzy Drag Star, ale jeszcze trochę czasu musi upłynąć zanim zacznę coś robić w tym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Mnie się marzy Drag Star, ale jeszcze trochę czasu musi upłynąć zanim zacznę coś robić w tym kierunku. Ujujuj!... :rolleyes: jak widzę DragStara to mam oczy na szypułach... ..też w dalszych planach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janik15 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No cóż marzenia są poto by je spełniać jadąc motocyklem wiem kiedy mijam ogród, kwitnący sad, skoszoną trawę itd. w aucie tego niema z piwem podobnie sam uwarzysz docenisz smak i własną pracę frajda jest podobna nie mówiąc o znajomych nowo poznanych. Zachęcam do spełniania marzeń jeśli chodzi o motocykle służę pomocą tutaj raczej będę was podglądał zanim napisze nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oreon Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Też jestem tu nowy więc tym bardziej witam. Sezon motocyklowy już się zbliża więc pewnie będę miał kilka pytań... zamierzam w końcu zrealizować marzenia i zakupić jednoślad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janik15 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Też jestem tu nowy więc tym bardziej witam. Sezon motocyklowy już się zbliża więc pewnie będę miał kilka pytań... zamierzam w końcu zrealizować marzenia i zakupić jednoślad. Niema sprawy chętnie odpowiem lub podpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi