Kanclerz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 V PKPD po pierwszym dniu konkursu ->TUTU<- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zajawka podium http://konfraternia.org/ Gratulacje dla Mistrzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zajawka podium http://konfraternia.org/Gratulacje dla Mistrzów Gratulacje dla zwycięzców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 (edytowane) Zajawka podium http://konfraternia.org/Gratulacje dla Mistrzów Dziękuję i gratuluję wygranym. Anteks nadal masz u mnie piwa do spróbowania, zostawię jedno wiedeńskie. Edytowane 25 Czerwca 2011 przez twawrzyniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Gratulacje za zwycięzców. Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Kurde nikogo nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Kurde nikogo nie znam Nowy na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Po nazwiskach nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 (edytowane) Piwa pszeniczne - Marcin Kołodziejczyk( Kolomar ), piwo Crossing the bridge Jasne pełne - Tomasz Wawrzyniak ( twawrzyniak ), piwo wiedeńskie Koźlak - Wojciech Piasecki-Wieliczko,( Woyteck ) koźlak "Skok w bock" Edytowane 25 Czerwca 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Marcin staje się specjalistą od piw pszenicznych Tomek wychodzi z cienia - jego piwa są z tej najwyższej półki. Wojtka nie znam. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Tomek wychodzi z cienia - jego piwa są z tej najwyższej półki.Gratuluje. W tym sezonie piwowarzy z Pyrlandii pokazują, że tu też warzy się dobre piwa, tak trzymać brawo Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 W tym sezonie piwowarzy z Pyrlandii pokazują, że tu też warzy się dobre piwa, tak trzymać brawo Tomek :( W Wlkp od lat się warzy dobre piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 W Wlkp od lat się warzy dobre piwa Lech. Browary Wielkopolski (czy jak się tam oni piszą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 W Wlkp od lat się warzy dobre piwa Lech. Browary Wielkopolski (czy jak się tam oni piszą) Nie chciałem być posądzony o reklamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Gratulacje dla zwycięzców !!! Jutro przystąpię do degustacji zwycięskiej pszeniczki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Uwagi na tą chwilę. Całościowe wyniki nie są jeszcze podane na konfraternia.org z dość banalnej przyczyny. Owoż mam je na na tyle starym laptoku, że tylko kluczem USB da się przenieść. A ja... Hmmm... Gubię pen drive'y co i raz (kto nie gubi niech rzuci we mnie kamieniem, albo choć pustą flaszką) i akurat nie mam. I nie za bardzo wczoraj (wieczór) i dzisiaj go zdobędę w mej głuszy. Zainteresowani zmuszeni są przebierać dolnymi kończynami z niecierpliwości do jutra. Sensacji nieco jest Mimo względnie małej ilości piw, rozłożenie konkursu na 2 etapy zrobiło swoje. Skończyliśmy wczoraj dopiero... wczesnym wieczorem. Wielkie ukłony dla Marusi, bo bez niej ugrzęźlibyśmy na dłużej chcąc rzetelnie obrobić te 3 kategorie. Sędziowałem tylko jasne pełne w finale i - czego można było się spodziewać - konstatacja jest jedna: to trudna kategoria. Były piwa i marnawe i bardzo dobre. Ta kategoria jest prawdziwym wyzwaniem dla piwowara, podczas kiedy wydawałoby się, iż to kaszka z mleczkiem wobec takiego choćby koźlaka. W odróżnieniu od zeszłego roku mniej pszenic dało ciała z racji letnich upałów w transporcie. Nadto przyniosło swój skutek trzymanie tych piw w bardzo zimnej lodówce od momentu nadesłanie do konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Gratuluję dla zwycięzców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ze swojej strony dziękuję i gratuluję Tomkowi i Wojtkowi pierwszych miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Gratulacje dla zwycięzców :) Poniżej garść fotek z miejsca gdzie odbywała się biesiada i V PKPD (Centrum Hewelianium, Fort Grodzisko, Góra Gradowa - Gdańsk): LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Gratulacje dla zwycięzców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyteck Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja również ze swojej strony dziękuje i gratulacje dla pozostałych laureatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzealnik Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 A ja gratuluję mojemu "Wielkiemu Mistrzowi":okey: Wielce zacnego koźlaka już stawiłem do lodówki by przygotować medalową degustację. Raz jeszcze gratuluję i tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanclerz Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Grand Prix i reszta wyników finałowych: ->TUTU<- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Gratuluje zwycięzcom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi