zawszetomek Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ja uważam że w spizu własnej produkcji jest genialne szczególnie miodowe no i mozna też tam fajnie zjeść http: Dori link usunięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ja uważam że w spizu własnej produkcji jest genialne szczególnie miodowe no i mozna też tam fajnie zjeść http: Dori link usunięty No to źle uważasz, bo akurat niestety Spiż serwuje jedne z bardziej podłych piw z browarów restauracyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Cóż, muszę się zgodzic z Kopyrem, wiele się zmieniło na przełomie lat. 10 lat temu było naprawdę nieźle (a może mój gust się już tak strasznie skrzywił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek T Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ostatnio jak byłem w Spiżu to dostałem Miodowe, które nie dość że nie bylo nagazowane to do 1/3 objętości miało jaki osad jakby "lane kluski" na dnie - taki osad z miodu. Ochydztwo. Poszli na masówke, za dużo sprzedają i się nie wyrabiają z produkcją. Już się tam więcej nie pojawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Żeby wypić dobre piwo wystarczy wyjść ze Spiżu i iść do Bierhalle na marcowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Lub na Bogusławskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 mi nie smakowało w spiżu pszeniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja na Bierhalle się zawiodłem. W karcie, owszem chyba 5 piw, co z tego skoro mieli tylko jedno! Żenada. Piwo było bez zarzutu, ale jak można pokazywac kartę w ktorej na każdej stronie widnieje wciśnięta za koszulkę foliową karteczka "niedostępne" czy jakoś tak. Poza tym mi osobiście wystrój Bierhalle we Wrocku nie odpowiada, no i nie warzą na miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 kurde, ale narzekanie, jeszcze 4 lata temu to by ludzie po stopach całowali za takie piwo jak w Bierhalle. A teraz, zabrakło, nie warzą, za daleko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 hehe parę lat temu nie warzyłem piwa w domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EgoX Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 pozwolę sobie odświeżyć nieco wątek ponieważ niedługo wybieram się do Wrocławia i szukam miejsc gdzie można wypić dobre piwo czy przez rok coś się zmieniło? jakie obecnie lokale polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiek1102 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Zakład Usług Piwnych na ul. Ruskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 pozwolę sobie odświeżyć nieco wątek ponieważ niedługo wybieram się do Wrocławia i szukam miejsc gdzie można wypić dobre piwo czy przez rok coś się zmieniło? jakie obecnie lokale polecacie? http://www.browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysiak Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 jestem na weekend w Wrocławiu i spróbuje zajść do knajp które polecacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi