matys997 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Hej mam na imie Mateusz jestem z Poraja kolo Częstochowy i tam tez uczęszczam do gastronomika. Mam 18 lat i jestem poczatkujacym kucharzem. Wino produkuje od paru lat i wszyscy degustujaczy mowia ze robie to doskonale. Wiec powyslalem moze tez piwo. Poza tym robie torty i siedze w garazu, a pzede wszystkim witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam cukiernika i piwowara !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witaj, jak poczytasz trochę forum to z warzeniem też nie będzie problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witamy i jak najbardziej zapraszamy do robienia piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janik15 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Witaj Matyś. W domu podobnie ma mnie mówią Super, że w wieku 18 lat zaczynasz warzyć swoje własne piwo. Nie zmarnujesz dużo czasu na koncerniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo503 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Witam sąsiada zza miedzy i powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Witam na forum. Bywam czasami na majówkach w Poraju macie ładne tereny tama i lasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 I ja witam, Tu kolega wspomniał że nie zmarnujesz czasu na koncerniaki, a ja dopowiem że nie stracisz zdrowia. A jakie plany masz w piwowarstwie, czy już jesteś zaawansowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam i do warzenia zachęcam, bo nie ma to jak swoje piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam kolege z Poraja:)Choć Kołobrzeg daleko to Poraj jest mi bliski po przez rodzinę tam mieszkającą.Wujek Tadek rulez:)Ostatnio byłem w zeszłym roku na otwarciu sezonu żeglarskiego.Fajna impreza była a moja kuzynka nawet tam koncert dawała.Eh powspominać warto. Życzę zatem samych udanych warek i bez leków to nie jest wcale trudne. A efekt ...hmm wczoraj otworzyłem uwarzonego w maju Grodzisza. To piwo zachwyca mnie coraz bardziej. Czas spedzony w butelce mu służy. Smak przecudny i takich chwil życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 ...hmm wczoraj otworzyłem uwarzonego w maju Grodzisza. To piwo zachwyca mnie coraz bardziej. Czas spedzony w butelce mu służy. Smak przecudny i takich chwil życzę Serio to piwo jest coraz lepsze?. Piwom pszenicznym oraz z niskim °Blg czas raczej nie służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Oczywiście to moje subiektywna ocena. Pierwszą butelke otworzyłem po 3 tygodniach od zakapslowania. I wówczas stwierdziłem, ze to piwo chyba nie dla mnie. Poźniej jeszcze miałem dwie próby po dwóch miesiacach. Było podobnie. Zdziwienie dopiero wywołało spróbowanie po jakis 3 miesiacach. Smakowo znacząco się zmieniło. Teraz jest to piwo które bardzo mi smakuje i wiem ze ponownie je uwarzę. Nie jestem odosobniony w odczuciach ponieważ mój wspólnik piwowarski ma podobne odczucia i mój ojciec też. Oczywiście to subiektywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się