marcin.a.paluch Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Jako, że podstawowe zasady higieny mówią, że jak się wchodzi to się puka.... Zachorowałem na domowe piwo jakieś pół roku temu - a na dniach czekam mnie pierwsza w pełni zacierana warka. Gościem na forum jestem częstym (codziennym) a przez swoje zacieranie mam nadzieję że stanę się aktywniejszy. Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
zstars Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Witaj i zacieraj bo nie ma to jak własne piwko . Fajnie, że w Gdańsku przybywa piwowarów Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Witam na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyncio Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 (edited) Kołobrzeg pozdrawia Gdańsk i życzy samych udanych warek! Edited March 12, 2011 by krzyncio Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Mateusz87 Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Śląsk również wita Gdańsk. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko_czong Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Witam piwowara z rodzimego Gdańska! Gdybyś czegoś potrzebował - pisz, na pewno pomożemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin.a.paluch Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 Na razie czekam na zamówiony sprzęt - zamiast zwykłego garnka do zacierania/chmielenia zdecydowałem się na pseudo kociołek z lidla + dodatkowa grzała. No i słody + chmiel i drożdzaki już do mnie jadą. Jak pojawią się problemy nie będę się krępował i podpyatm bardziej doświadczonych kolegów/koleżanki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmur Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Witam kolejnego piwowara, dużo udanych warek życzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sn_phoenix Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Witam również :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts