marcin.a.paluch Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Jako, że podstawowe zasady higieny mówią, że jak się wchodzi to się puka.... Zachorowałem na domowe piwo jakieś pół roku temu - a na dniach czekam mnie pierwsza w pełni zacierana warka. Gościem na forum jestem częstym (codziennym) a przez swoje zacieranie mam nadzieję że stanę się aktywniejszy. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witaj i zacieraj bo nie ma to jak własne piwko . Fajnie, że w Gdańsku przybywa piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) Kołobrzeg pozdrawia Gdańsk i życzy samych udanych warek! Edytowane 12 Marca 2011 przez krzyncio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Śląsk również wita Gdańsk. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam piwowara z rodzimego Gdańska! Gdybyś czegoś potrzebował - pisz, na pewno pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.a.paluch Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Na razie czekam na zamówiony sprzęt - zamiast zwykłego garnka do zacierania/chmielenia zdecydowałem się na pseudo kociołek z lidla + dodatkowa grzała. No i słody + chmiel i drożdzaki już do mnie jadą. Jak pojawią się problemy nie będę się krępował i podpyatm bardziej doświadczonych kolegów/koleżanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam kolejnego piwowara, dużo udanych warek życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam również :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi