pepek84 Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Z dniem dzisiejszym , jak w temacie. rozpocząłem sezon grillowy. Miałbyć Milk Stout , nawet udało mi się wreszcie podłączyć nową chłodnicę od Wesołego.. ale pogoda i apetyt wzięły górę Na początek tradycyjnie , skrzydełka w przyprawach. Potem cheesburgery , z wołowinki ze świeżymi warzywkami. I na deser to co tygrysku lubią najbardziej... Żeberka wieprzowe w sosie BBQ. Jedyny minus , bo bardzo liczyłem że w tym roku dołączy do całej imprezy własne piwko, to że skończyły się zapasy. Ale nic to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Ja sezon grilowy zacząłem dzisiaj. To znaczy umyłem grila i taras. Pieczenie będzie później jak się trochę jeszcze ociepli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Kurde, ja do mojego grilla mam 100km... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 To już wychodź - pieszo akurat dojdziesz do wiosny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flood Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 U mnie też rozpoczety, choc kusiło od dawna - taka reklama w TV jest z grillem zimą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danol148 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Ja w tym roku wystartowałem 1 stycznia(chyba nas trzymało jeszcze po sylwku ze szwagrem) było trochę zimno ale kiełbaski wyszły 1 klasa to wczoraj był jakoś koło dziesiątego w tym sezonie, ale można było już wyjść na taras w miarę normalnie a nie obatuchanym od góry do dołu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now