pepek84 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Z dniem dzisiejszym , jak w temacie. rozpocząłem sezon grillowy. Miałbyć Milk Stout , nawet udało mi się wreszcie podłączyć nową chłodnicę od Wesołego.. ale pogoda i apetyt wzięły górę Na początek tradycyjnie , skrzydełka w przyprawach. Potem cheesburgery , z wołowinki ze świeżymi warzywkami. I na deser to co tygrysku lubią najbardziej... Żeberka wieprzowe w sosie BBQ. Jedyny minus , bo bardzo liczyłem że w tym roku dołączy do całej imprezy własne piwko, to że skończyły się zapasy. Ale nic to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Ja sezon grilowy zacząłem dzisiaj. To znaczy umyłem grila i taras. Pieczenie będzie później jak się trochę jeszcze ociepli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Kurde, ja do mojego grilla mam 100km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 To już wychodź - pieszo akurat dojdziesz do wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 U mnie też rozpoczety, choc kusiło od dawna - taka reklama w TV jest z grillem zimą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Ja w tym roku wystartowałem 1 stycznia(chyba nas trzymało jeszcze po sylwku ze szwagrem) było trochę zimno ale kiełbaski wyszły 1 klasa to wczoraj był jakoś koło dziesiątego w tym sezonie, ale można było już wyjść na taras w miarę normalnie a nie obatuchanym od góry do dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi