mkarol89 Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Witam wszystkich. Mam pytanie, gdzie w gdańsku mogę dostać puszki coopers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Praktiker, Castorama (w całym kraju). Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin.a.paluch Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Leroy Merlin przy Auchan - stoisko Biowinu (ogrodnictwo na prawo od kas, są tam balony do win i inne akcesoria) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin.a.paluch Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Praktiker, Castorama (w całym kraju). W Gdańsku w Castoramach nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Przepraszam, byłem przekonany że w Castoramie w Kielcach było stoisko Biowinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin.a.paluch Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Przepraszam, byłem przekonany że w Castoramie w Kielcach było stoisko Biowinu. Swego czasu objeździłem wszystkie markety ogrodniczo-budowlane, w Gdańsku na puszki trafiłem tylko w Leroy. Cena o ile dobrze pamiętam 53-56 PLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkarol89 Posted March 17, 2011 Author Share Posted March 17, 2011 Byłem, zakupiłem, dzieki za pomoc. Temat mysle do zamknięcia. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko_czong Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Pytanie do bywalców markietów budowlanych. Gdzie obecnie można kupić kapsle w Gdańsku lub ew. w reszcie Trójmiasta? Objechałem Leroy, Castorama, Praktiker na Grunwaldzkiej ale nigdzie nie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkarol89 Posted April 14, 2011 Author Share Posted April 14, 2011 Osobiście widziałem w dniu pierwszego postu w temacie w Leroyu koło Auchan na stoisku Biowinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Mogą być jeszcze w TESCO (przynajmniej w Bielskim TESCO były - na regale obok brew-kitów Coopersa i art. do domowego wyrobu wina). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts