mkarol89 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam wszystkich. Mam pytanie, gdzie w gdańsku mogę dostać puszki coopers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Praktiker, Castorama (w całym kraju). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.a.paluch Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Leroy Merlin przy Auchan - stoisko Biowinu (ogrodnictwo na prawo od kas, są tam balony do win i inne akcesoria) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.a.paluch Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Praktiker, Castorama (w całym kraju). W Gdańsku w Castoramach nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Przepraszam, byłem przekonany że w Castoramie w Kielcach było stoisko Biowinu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.a.paluch Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Przepraszam, byłem przekonany że w Castoramie w Kielcach było stoisko Biowinu. Swego czasu objeździłem wszystkie markety ogrodniczo-budowlane, w Gdańsku na puszki trafiłem tylko w Leroy. Cena o ile dobrze pamiętam 53-56 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkarol89 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Byłem, zakupiłem, dzieki za pomoc. Temat mysle do zamknięcia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Pytanie do bywalców markietów budowlanych. Gdzie obecnie można kupić kapsle w Gdańsku lub ew. w reszcie Trójmiasta? Objechałem Leroy, Castorama, Praktiker na Grunwaldzkiej ale nigdzie nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkarol89 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Osobiście widziałem w dniu pierwszego postu w temacie w Leroyu koło Auchan na stoisku Biowinu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Mogą być jeszcze w TESCO (przynajmniej w Bielskim TESCO były - na regale obok brew-kitów Coopersa i art. do domowego wyrobu wina). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi