zgoda Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Jest promocja "na św. Patryka" w piwodziej.pl - tańsze są zestawy surowców do stoutów (dry, foreign extra, sweet, russian imperial) i drożdże Irish Ale. Dodatkowo pojawiły się chmiele ze zbioru 2010 w szyszkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Żenujące, że chmiele z 2010 r. pojawiają się dopiero w marcu 2011 r. Zresztą niewiele lepiej było i w innych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 w piwodzieju od dziś jest możliwość odbioru na Pradze na Grochowskiej 56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 No to spróbujemy jak to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 w piwodzieju od dziś jest możliwość odbioru na Pradze na Grochowskiej 56 I to jest bardzo dobra wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Kolejna promocja - tym razem słody jasne, pale ale i pilzneński. Na worku 25kg taniej o 10zł. A także taniej jasny karmelowy 20EBC. -> http://www.piwodziej.pl/promocje-0-0-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areks1111 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Kolejna promocja - tym razem słody jasne, pale ale i pilzneński. Na worku 25kg taniej o 10zł. A także taniej jasny karmelowy 20EBC. -> http://www.piwodziej.pl/promocje-0-0-.html tak cena dobra, nawet się zastanawiałem nad zakupem worka pilzeńskiego... aczkolwiek jak zobaczyłem detale "crop 2008" to zastanawiam się nad świeżością w/w słodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Kolejna promocja - tym razem słody jasne' date=' pale ale i pilzneński. Na worku 25kg taniej o 10zł. A także taniej jasny karmelowy 20EBC. -> [url']http://www.piwodziej.pl/promocje-0-0-.html[/url] tak cena dobra, nawet się zastanawiałem nad zakupem worka pilzeńskiego... aczkolwiek jak zobaczyłem detale "crop 2008" to zastanawiam się nad świeżością w/w słodu. Czy to się odnosi do tej dostawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Raczej nie. W zeszłym roku latem kupowałem ze zbiorów 2009, więc wątpię żeby teraz jeszcze pojawił się słód z 2008. Ale w razie czego nie ma nic lepszego niż się zapytać w sklepie. Mają maile, mają telefony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dziś zauważyłem że pszeniczny też jest taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 do niedzieli w piwodzieju jest promocja na zestawy surowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) Promocja na pilzneński, 99zł za worek 25kg. I polskie chmiele 2011 też taniej. Edytowane 11 Lipca 2012 przez zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Promocja na pilzneński, 99zł za worek 25kg. I polskie chmiele 2011 też taniej. w czerwcu bez promocji w Piwowinie 25kg pilzneńskiego z Bruntala kosztowało 94zł.... Myślę,że cena się nie zmieniła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 jedno jest Bruntal, a drugie Castle Malting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 A Piwowin i Piwodziej to też nie to samo. Jedno w Warszawie, drugie w Radzionkowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 jedno jest Bruntal, a drugie Castle Malting robiłeś wg tej samej receptury raz na Bruntal a raz na Castle Malting?podziel się wrażeniami,bo mam wrażenie ,że Twój post degraduje Bruntala-czy chodzi o wydajność?smak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 jedno jest Bruntal, a drugie Castle Malting robiłeś wg tej samej receptury raz na Bruntal a raz na Castle Malting?podziel się wrażeniami,bo mam wrażenie ,że Twój post degraduje Bruntala-czy chodzi o wydajność?smak? na Bruntalu nie warzyłem - ale z pozostałych słodów które używałem CM wydaje mi się najlepszy, ale to kwestia gustu. Bardziej mi chodziło o to żeby wypunktować to że słody są różne, bo moje pierwsze wrażenie było, że w Piwodzieju mimo promocji słód kosztuje więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Jak ktoś mieszka w Warszawie lub w okolicy to może sobie odebrać osobiście. Z przesyłką zwykle wychodzi drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Są jakieś drożdże WLP, m.in. WLP300 (= Weihenstephan W68) w promocji po 20zł -> http://www.piwodziej.pl/pl/promotions/1/full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A teraz jest promocja na polskie chmiele z 2011. I drożdże WLP, m.in. Super High Gravity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 drożdży już nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Sporo promocji w Piwodzieju, m. in. słód pilzneński, jakieś drożdże płynne z datami produkcji z początku 2012 - w tym również lagerowe, polskie chmiele ze zbioru 2011. http://piwodziej.pl/pl/promotions/1/full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Wyeast XL 3944 Belgian Wit - 20 pln http://piwodziej.pl/pl/promotions/1/full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Wyeast XL 3944 Belgian Wit - 20 pln http://piwodziej.pl/...omotions/1/full Coś Ci się "pomerdało" Na Wit`a nie ma promocji. Jest w cenie 40 złociszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Na Wit`a nie ma promocji. Jest w cenie 40 złociszy wczoraj w okolicy pisania tego posta był faktycznie otagowany jako promocja i był za 20zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi