dider Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 A więc witam wszystkich piwowarów forum czytam od jakiegoś czasu i najwyższy czas zawitać na dobre .Bardzo podoba mi się tutaj klimat jako że nikt nikogo nie gani za nie douczone pytania jak to nieraz bywa na innych forach a przecież po to jest forum żeby się kształcić i dopytywać bo nikt geniuszem nie jest szczególnie początkujący np. taki jak ja więc mam nadzieję na wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam Dopiero zaczynasz?, czy już uwarzyłeś cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dider Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Na razie tylko z puchy zabutelkowane i czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam rówież i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrix Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam! Zostaw puchy i zacieraj Lepsza zabawa, lepsze piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 witaj ja po dłuższej przerwie zaczynam prawie od początku w poniedziałek zacieram stouta polecam ci te piwko na początek chyba że nie lubisz piw ciemnych ale stouty według mię to najprostsze piwka na początek przygody z zacieraniem pozdrawiam Zbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witaj, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam serdecznie i do zacierania namawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi