dider Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 A więc witam wszystkich piwowarów forum czytam od jakiegoś czasu i najwyższy czas zawitać na dobre .Bardzo podoba mi się tutaj klimat jako że nikt nikogo nie gani za nie douczone pytania jak to nieraz bywa na innych forach a przecież po to jest forum żeby się kształcić i dopytywać bo nikt geniuszem nie jest szczególnie początkujący np. taki jak ja więc mam nadzieję na wyrozumiałość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Witam Dopiero zaczynasz?, czy już uwarzyłeś cos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dider Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 Na razie tylko z puchy zabutelkowane i czeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sn_phoenix Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Witam rówież i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
natrix Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Witam! Zostaw puchy i zacieraj Lepsza zabawa, lepsze piwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Witam serdecznie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszek73 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 witaj ja po dłuższej przerwie zaczynam prawie od początku w poniedziałek zacieram stouta polecam ci te piwko na początek chyba że nie lubisz piw ciemnych ale stouty według mię to najprostsze piwka na początek przygody z zacieraniem pozdrawiam Zbyszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Mateusz87 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Witaj, powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
zstars Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Witam serdecznie i do zacierania namawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts