Pabllo_Lodz Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie, jestem nowym użytkownikiem forum mieszkam w Łodzi i mam 35 lat.. Przeczytałem w miarę dokładnie forum i przymierzam się do uwarzenia pierwszej warki piwa:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan29 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Siemano Zrób to jak najszybciej, nie jest to tak trudne jak się wydaje, trzeba się dobrze przygotować, poczytać forum i na pewno się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam i pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam życzę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam i do dzieła! Nie taki diabeł straszny jak go malują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 witam i polecam zacieranie od poczatku-to jest proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 witaj pamiętaj pierwszy brew kit potem zacieranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witaj czytaj,warz i łykaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam. Spójrz w moją stopkę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam na forum. Zacierać, zacierać i jeszcze raz zacierać. Nie trzeba się tego bać. A ile przy tym frajdy. Ja na ten przykład połączyłem w sobotę warke z bardzo zacnym grillem oraz z degustacja wcześniejszych uwarzonych piw:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1970 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witaj i zacieraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 witaj pamiętaj pierwszy brew kit potem zacieranie ;) A dlaczego. Lepiej od razu na głęboką wodę a potem już z górki. Różnica jest w ilości sprzętu, cenie surowców i ostatecznie jakości naszego piwka. Jam wczoraj się wypowiedziałem że przedobrzyłem tz dodałem za dużo słodu palonego, ale dlatego najbardziej to mi smakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) witaj na forum, to hobby wciąga więc sam podejmiesz decyzję którą drogą pójdziesz, ważne żeby poczuć różnicę Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez skybert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrix Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Hej! Powodzenia i zaczynaj od zacierania. Konserwy można pominąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witaj na forum i zacieraj - nie jest to tak trudne jak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi