anteks Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Jutro mijają 4 lata od rejestracji na tym forum (jak ten czas szybko leci ) i 3000 napisanych postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Hola, hola! jeszcze dwa musisz napisać, żeby 3k stuknęło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jutro mijają 4 lata od rejestracji na tym forum (jak ten czas szybko leci ) i 3000 napisanych postów Gratuluję stażu na piwo.org, gratuluję stażu w piwowarstiwe, w działalności piwowarsko-konkursowej! Tak trzymaj!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Gratuluję i oby tak dalej z tym zapałem. Twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Moje gratulacje mi mija dopiero roczek ale dzięki Wam dowiedziałem się bardzo wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Anteks jestem jeden dzień młodsza stażem od Ciebie, a i kilka postów do 3000 mi jeszcze brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Anteks jestem jeden dzień młodsza stażem od Ciebie, a i kilka postów do 3000 mi jeszcze brakuje już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Dziś minie 4 lata na piwo.org i ponad 4 tys. postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Dziś minie 4 lata na piwo.org i ponad 4 tys. postów. Dopisz szybko 4 posty i będziesz miał szał czwórek - 4 lata i 4444 posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Gratulacje dla forumowiczów z tak długim stażem i piwnej wytrwałości niech nigdy nie zabraknie wam chmielu,wody i słodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Dopiero zorientowałem się, że dziś mijają 4 lata od mojej rejestracji na Piwo.org, z tej okazji nie omieszkam zapodać coś dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ładna data. Gratulację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Mi stuknęło prawie 2 tygodnie temu. Jeszcze chwila i będzie piątka (o ile czas nie zwolni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja też już 4 lata z piwo.org i mam ponad 3 tyś postów a nawet 4 tyś postów. Najważniejsze jest to, że wzbogaciłem się o wielu koleżanek, kolegów i wielu przyjaciół. A z doświadczenia wiem, że piwowarstwo domowe w wielu przypadkach prości te powykrzywiane ścieżki życiowe. Mam nadzieję, że podobnie mają inni użytkownicy piwo.org. Pozdrawiam wszystkich i Wasze zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi