Jump to content

Zimowy 3 Maja

zibi

Recommended Posts

Witam

Tak wygląda 3 Maja z mojego okna w 2011 roku.

Pora na Lagery

Edited by zibi

Zawsze zmieniałem opony koło 10 maja teraz zmieniłem wcześniej, a mój syn nie zmienił bo mu się nie chciało i teraz się śmieje :(

Zawsze zmieniałem opony koło 10 maja teraz zmieniłem wcześniej, a mój syn nie zmienił bo mu się nie chciało i teraz się śmieje :okey:

Mnie też pokusiło na wymianę pod koniec kwietnia i teraz problem. W nocy prognozowane ujemne temperatury, rano będzie jjjazda :beer: .

Mnie też pokusiło na wymianę pod koniec kwietnia i teraz problem. W nocy prognozowane ujemne temperatury, rano będzie jjjazda :beer: .

Poprzednią zimę przejeździłem na letnich, nie panikuj. :okey:

Mnie też pokusiło na wymianę pod koniec kwietnia i teraz problem. W nocy prognozowane ujemne temperatury' date=' rano będzie jjjazda :beer: .[/quote']

Poprzednią zimę przejeździłem na letnich, nie panikuj. :okey:

Wielokrotnie widywałem już wyznawców letniawek, którzy zajmowali przysługujące im miejsca w rowach - po zmierzeniu się (listopad - kwiecień) z tak niewinnymi górkami jak Sudety. :)

Czego oczywiście nie życzę!

Jechałem dzisiaj z opolszczyzny przez zdolny śląsk - maskara . Opony oczywiście już letnie ( tydzień temu zmieniane ) Na skrzyżowaniach problemy z ruszaniem . Sypiący śnieg , temp -1°C

Bo jeździć to trzeba umić :beer::okey:

Wreszcie jakiś rozsądny pomysł, zamiast bezmyślnie trwonić fundusze na zimowe opony, trza się tylko 'naumić'.

Bo jeździć to trzeba umić ;):D

Wreszcie jakiś rozsądny pomysł' date=' zamiast bezmyślnie trwonić fundusze na zimowe opony, trza się tylko 'naumić'.[/quote']

W tym roku już miałem zimowe, nówki. :D;)

Witam

Tak wygląda 3 Maja z mojego okna w 2011 roku.

Pora na Lagery

Nieźle, ja byłem na majówce w Berlinie i była przepiękna pogoda :D 3 dni lampa, ciepło, słońce. Pół dnia przeleżałem na trawce pod Reichstagiem z piwkiem w ręce :D

Edited by korko_czong

U mnie jakoś się tak złożyło, że ostatnie 4 lata jeżdżę wyłącznie na zimówkach :D

Dane w profilu aktualne ? Czy Częstochowa to biegun zimna :D

Edited by anteks

U mnie jakoś się tak złożyło' date=' że ostatnie 4 lata jeżdżę wyłącznie na zimówkach :D[/quote']

Dane w profilu aktualne ? Czy Częstochowa to biegun zimna :D

Nie, miałem od nowości 2 komplety z których letnie skończyły się dużo wcześniej, musiałem wykończyć zimówki.

I tak się przyzwyczaiłem, że nowe też kupiłem tylko zimowe ;)