zibi Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 (edited) Witam Tak wygląda 3 Maja z mojego okna w 2011 roku. Pora na Lagery Edited May 3, 2011 by zibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
danol148 Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 To możecie ulepić 3 majowego bałwana z czerwoną flagą zamiast miotły Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Pamiętam pochód 1 majowy w latach 80. Też tak padało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretender Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 No niezle, w łodzi tylko pada deszcz, chociaz snieg tez przez chwile padal Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 A u nas w tej chwili słońce zibi trzymaj się, a jutro będziesz miał wolne ze względu na trudne warunki atmosferyczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi Posted May 3, 2011 Author Share Posted May 3, 2011 Zawsze zmieniałem opony koło 10 maja teraz zmieniłem wcześniej, a mój syn nie zmienił bo mu się nie chciało i teraz się śmieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Pora na Lagery U mnie administracja wyłączyła ogrzewanie i w piwnicy znowu mam 13°C. Może też powinienem nastawić jakiegoś lagerka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubezahl Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Zawsze zmieniałem opony koło 10 maja teraz zmieniłem wcześniej, a mój syn nie zmienił bo mu się nie chciało i teraz się śmieje Mnie też pokusiło na wymianę pod koniec kwietnia i teraz problem. W nocy prognozowane ujemne temperatury, rano będzie jjjazda . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 ja się rano śmiałem że na południu mają śnieg, a teraz mam parę cm śniegu na szybie... na szczęście opon jeszcze nie zmieniłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Mnie też pokusiło na wymianę pod koniec kwietnia i teraz problem. W nocy prognozowane ujemne temperatury, rano będzie jjjazda . Poprzednią zimę przejeździłem na letnich, nie panikuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubezahl Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Mnie też pokusiło na wymianę pod koniec kwietnia i teraz problem. W nocy prognozowane ujemne temperatury' date=' rano będzie jjjazda .[/quote']Poprzednią zimę przejeździłem na letnich, nie panikuj. Wielokrotnie widywałem już wyznawców letniawek, którzy zajmowali przysługujące im miejsca w rowach - po zmierzeniu się (listopad - kwiecień) z tak niewinnymi górkami jak Sudety. Czego oczywiście nie życzę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Bo jeździć to trzeba umić Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Jechałem dzisiaj z opolszczyzny przez zdolny śląsk - maskara . Opony oczywiście już letnie ( tydzień temu zmieniane ) Na skrzyżowaniach problemy z ruszaniem . Sypiący śnieg , temp -1°C Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubezahl Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Bo jeździć to trzeba umić Wreszcie jakiś rozsądny pomysł, zamiast bezmyślnie trwonić fundusze na zimowe opony, trza się tylko 'naumić'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Bo jeździć to trzeba umić Wreszcie jakiś rozsądny pomysł' date=' zamiast bezmyślnie trwonić fundusze na zimowe opony, trza się tylko 'naumić'.[/quote'] W tym roku już miałem zimowe, nówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko_czong Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 (edited) WitamTak wygląda 3 Maja z mojego okna w 2011 roku. Pora na Lagery Nieźle, ja byłem na majówce w Berlinie i była przepiękna pogoda 3 dni lampa, ciepło, słońce. Pół dnia przeleżałem na trawce pod Reichstagiem z piwkiem w ręce Edited May 3, 2011 by korko_czong Link to comment Share on other sites More sharing options...
admiro Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 U mnie jakoś się tak złożyło, że ostatnie 4 lata jeżdżę wyłącznie na zimówkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 (edited) U mnie jakoś się tak złożyło, że ostatnie 4 lata jeżdżę wyłącznie na zimówkach Dane w profilu aktualne ? Czy Częstochowa to biegun zimna Edited May 3, 2011 by anteks Link to comment Share on other sites More sharing options...
admiro Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 U mnie jakoś się tak złożyło' date=' że ostatnie 4 lata jeżdżę wyłącznie na zimówkach [/quote']Dane w profilu aktualne ? Czy Częstochowa to biegun zimna Nie, miałem od nowości 2 komplety z których letnie skończyły się dużo wcześniej, musiałem wykończyć zimówki. I tak się przyzwyczaiłem, że nowe też kupiłem tylko zimowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts