zibi Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Witam Tak wygląda 3 Maja z mojego okna w 2011 roku. Pora na Lagery Edytowane 3 Maja 2011 przez zibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 To możecie ulepić 3 majowego bałwana z czerwoną flagą zamiast miotły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Pamiętam pochód 1 majowy w latach 80. Też tak padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretender Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 No niezle, w łodzi tylko pada deszcz, chociaz snieg tez przez chwile padal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 A u nas w tej chwili słońce zibi trzymaj się, a jutro będziesz miał wolne ze względu na trudne warunki atmosferyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Zawsze zmieniałem opony koło 10 maja teraz zmieniłem wcześniej, a mój syn nie zmienił bo mu się nie chciało i teraz się śmieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Pora na Lagery U mnie administracja wyłączyła ogrzewanie i w piwnicy znowu mam 13°C. Może też powinienem nastawić jakiegoś lagerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Zawsze zmieniałem opony koło 10 maja teraz zmieniłem wcześniej, a mój syn nie zmienił bo mu się nie chciało i teraz się śmieje Mnie też pokusiło na wymianę pod koniec kwietnia i teraz problem. W nocy prognozowane ujemne temperatury, rano będzie jjjazda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ja się rano śmiałem że na południu mają śnieg, a teraz mam parę cm śniegu na szybie... na szczęście opon jeszcze nie zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Mnie też pokusiło na wymianę pod koniec kwietnia i teraz problem. W nocy prognozowane ujemne temperatury, rano będzie jjjazda . Poprzednią zimę przejeździłem na letnich, nie panikuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Mnie też pokusiło na wymianę pod koniec kwietnia i teraz problem. W nocy prognozowane ujemne temperatury' date=' rano będzie jjjazda .[/quote']Poprzednią zimę przejeździłem na letnich, nie panikuj. Wielokrotnie widywałem już wyznawców letniawek, którzy zajmowali przysługujące im miejsca w rowach - po zmierzeniu się (listopad - kwiecień) z tak niewinnymi górkami jak Sudety. Czego oczywiście nie życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Bo jeździć to trzeba umić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Jechałem dzisiaj z opolszczyzny przez zdolny śląsk - maskara . Opony oczywiście już letnie ( tydzień temu zmieniane ) Na skrzyżowaniach problemy z ruszaniem . Sypiący śnieg , temp -1°C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Bo jeździć to trzeba umić Wreszcie jakiś rozsądny pomysł, zamiast bezmyślnie trwonić fundusze na zimowe opony, trza się tylko 'naumić'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Bo jeździć to trzeba umić Wreszcie jakiś rozsądny pomysł' date=' zamiast bezmyślnie trwonić fundusze na zimowe opony, trza się tylko 'naumić'.[/quote'] W tym roku już miałem zimowe, nówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) WitamTak wygląda 3 Maja z mojego okna w 2011 roku. Pora na Lagery Nieźle, ja byłem na majówce w Berlinie i była przepiękna pogoda 3 dni lampa, ciepło, słońce. Pół dnia przeleżałem na trawce pod Reichstagiem z piwkiem w ręce Edytowane 3 Maja 2011 przez korko_czong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 U mnie jakoś się tak złożyło, że ostatnie 4 lata jeżdżę wyłącznie na zimówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) U mnie jakoś się tak złożyło, że ostatnie 4 lata jeżdżę wyłącznie na zimówkach Dane w profilu aktualne ? Czy Częstochowa to biegun zimna Edytowane 3 Maja 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 U mnie jakoś się tak złożyło' date=' że ostatnie 4 lata jeżdżę wyłącznie na zimówkach [/quote']Dane w profilu aktualne ? Czy Częstochowa to biegun zimna Nie, miałem od nowości 2 komplety z których letnie skończyły się dużo wcześniej, musiałem wykończyć zimówki. I tak się przyzwyczaiłem, że nowe też kupiłem tylko zimowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi