saltver Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witam serdecznie początkujący piwowar( 6 warek z zacieraniem).Browar domowy"Corynis" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 witaj piwowarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Cięzko było przekonać żonkę do mojego nowego hobby Bue hehehehe Skąd ja to znam Witam serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Serdecznie witam kolejnego piwowara z południa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witaj, życzę samych udanych warek! Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrix Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Cześć! Powodzenia z warzeniem piwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Cześć. Jak patrzę na Twoje miejsce zamieszkania, to tak sobie myślę, że z garami zaciernymi to raczej nie będziesz miał problemu pozdrawiam i życzę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretender Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witamy, witamy serdecznie kolejnego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 i ja witam, czekaj na + od Jejskiego za zacieranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 I ja również witam i pozdrawiam z Gdańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Witam i pozdrawiam. Czy jesteś z tego Olkusza gdzie się produkuje gary emaliowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saltver Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Tak garów co niemiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi