pedro22 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Każdy swój rozum ma, jeden poczyta, inny doświadczy czegoś na sobie - to fakt. Ja już też wiem (akurat z doświadczenia) jak trzeba robić. Co do "odpowiedzialności" to niestety, ale spoczywa ona na BA - to BA nakleja na opakowaniu kartkę z informacją i podpisuje się pod tym. Z pewnością nie każdy ma takiego pecha jak ja, że postępując ZGODNIE z instrukcją tracę drożdże (dwu miesięczne), brzeczkę i kilka godzin pracy. Czytając jedna po fakcie forum, stwierdzam że parę takich osób jest. Więc wydaje mi się że informacja na drożdżach nie do końca jest rzetelna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Przecież na opakowaniu jest napisane po angielsku, że można dodać bezpośrednio do brzeczki w jakimś tam okresie od daty produkcji. Sam raz dodałem, ale nie mam pretensji, bo drożdże były stare i świadomie ryzykowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Każdy swój rozum ma, jeden poczyta, inny doświadczy czegoś na sobie - to fakt. Ja już też wiem (akurat z doświadczenia) jak trzeba robić. Co do "odpowiedzialności" to niestety, ale spoczywa ona na BA - to BA nakleja na opakowaniu kartkę z informacją i podpisuje się pod tym. Z pewnością nie każdy ma takiego pecha jak ja, że postępując ZGODNIE z instrukcją tracę drożdże (dwu miesięczne), brzeczkę i kilka godzin pracy. Czytając jedna po fakcie forum, stwierdzam że parę takich osób jest. Więc wydaje mi się że informacja na drożdżach nie do końca jest rzetelna. Myślę, powinni Cię przeprosić i zwrócić koszty surowców, drożdży, prądu i wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi