libanczyk27 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam Wszystkich! Ostatnimi czasami interesuje sie piwowarstwem!odkad sprobowalem piwo w Bierhalle tak nie tykam sie sklepowego! a teraz chce sam uwarzyc! Sprzet powoli juz zbieram!jestem Żyrardowa a pytanko jest ktos z okolic kto warzy piwko domowej roboty?!chetnie bym zobaczyl jak sie robi i zaciagnal info! i pytanko dotyczace festiwalu w Żywcu!jak tam jest i czy warto sie wybrac?w sumie to kawal drogi stad!ceny paliwa wysokie wiec nie bardzo mi sie oplaca!chyba ze ktos sie wybiera z moich okolic i ma miejsce w autku to chetnie bym sie dorzucil! i jak tam ze spaniem jakis hotelik, motelik i jakie ceny?bo festiwal tuz tuz prosze o info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, dodaj wątek tu: http://www.piwo.org/forum/f13-Poznajmy-sie--.html Tam się witamy z wszystkimi Zobacz tez na mapę - w okolicy masz kilku aktywnych piwowarów. EDIT: a o festiwalu w Żywcu / noclegach pisze tu: http://www.piwo.org/forum/f22-Imprezy-i-spotkania.html Edytowane 13 Czerwca 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witaj na forum. Oczywiście, że warto przyjechać do Żywca. Coelian przesłał Ci linki więc poczytaj w spokoju co i jak. PS. Na forum używamy polskich znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam, ja jestem z Komorowa (k.Pruszkowa) i zapraszam do siebie po rady i konsultacje. Tyle, że już skonczyłem sezon, następne warzenie zapewne we wrześniu, chyba, że będę się bardzo nudził w lecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libanczyk27 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 dobra dzięki za linki powoli się rozglądam!co i jak i z czym! jeszcze pytanko co proponujecie jakiego gotowca kupić? czymś szczególnym sie rózni! trudnościa, czasem przygotowania czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi